Ademhalingstherapie

Ademen is JA zeggen tegen het leven

Gadella Coaching

Staat je bij op de weg naar een gelukkiger leven

Wie ben ik         

Mijn naam is Angelique Gadella

Geboren op 8 maart 1968 te Amersfoort. Getrouwd, moeder van drie kinderen en hou van  wandelen, Indonesisch eten en naar de film gaan. Naast mijn werk  als coach ben ik werkzaam als patiënt begeleidster op de afdeling OK bij het oogziekenhuis in Amersfoort.

Angelique-Gadella

Scholing

 Sinds 2009 ben ik mij nog meer gaan richten op zelfontwikkeling en gecertificeerd voor verschillende opleidingen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen daarom blijf ik mijzelf bijscholen door middel van workshops, trainingen en scholing.

NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

De NLP opleiding heeft mijn blik verder verruimd. Het heeft mij bewust gemaakt van vastzittende overtuigingen en patronen die je leven kunnen beheersen. NLP is een enorm krachtig middel om je overtuigingen bij te stellen , waar nodig te veranderen om zo grip te krijgen op je leven. Je krijgt  weer de regie in handen en wordt de dirigent van je eigen leven.  Dagelijks gebruik ik de tools van NLP in mijn werk en privé. Het levert mij veel rust op in mijn brein waardoor ik een betere versie van mijzelf ben.                     

Ademcoach

Zelf was ik eerst wat sceptisch over de opleiding tot Ademcoach. Mijn vriendin heeft mij overgehaald om samen de opleiding te gaan volgen. En wat ben ik haar dankbaar. Ik kon niet vermoeden dat de adem op  lichamelijk en geestelijk gebied zo ‘n positieve invloed heeft.  De (helende)  kracht van de adem heeft mij echt gegrepen

Door de methode verbonden ademhaling ben ik letterlijk en figuurlijk in beweging gekomen. Ik heb  verschillende opleidingen gedaan op het gebied van zelfontwikkeling. Maar deze opleiding voegde zoveel meer toe. Mijn lichaam en geest zijn wakker geschud waardoor ik de energie letterlijk door mijn lijf voel stromen.  Van geestelijke en lichamelijke blokkades  heb ik afscheid genomen.  Dan blijft er iets over.  Dat ben IK in originele staat. Mijn werkelijke zelf. Dat voelt geweldig en geeft enorm veel vreugde en energie. Deze ervaring gun ik iedereen!

De aangeleerde technieken zijn nu een onmisbaar deel van mijn leven geworden. Zij zorgen ervoor dat ik op geestelijk en fysiek niveau zo optimaal mogelijk kan blijven functioneren privé en binnen mijn werk.

Wat kan Gadella coaching voor u beteken?

Door NLP en ademhalingstraining te combineren heb ik de tools in handen om samen de uitdaging aan te gaan om het plezier in je leven terug te krijgen. Zie voor meer inhoudelijke info over de werkwijze van Gadella Coaching onder Ademhalingstherapie en NLP.

Met Gadella Coaching pak jij weer de regie over je eigen leven!

Opleidingen

Op het gebied van zelfontwikkeling heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals:

Ademhalingscoach bij Herleva

NLP Practioner en Master bij Janneke Swank

Boeddhistische psychologie

Enneagram en drijfveren ( alle drie de modules) bij  V-Cirkel Academie.

Kindercoach opleiding bij Sonnevelt opleidingen.

Zandkastelen methode : is een methode die kinderen helpt waarvan de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn.

Licentie voor het Coachee spel : is een bord spel met doelgerichte vragen en opdrachten die aansluiten op de hulpvraag van het kind.

Om mijn kennis te vergroten en te verdiepen blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van workshops en trainingen.

Heeft u een andere hulpvraag of eventueel vragen over de behandeling/therapie vul dan het formulier in of bel 0636395092. Anders of bewuster ademhalen zorgt voor meer energie, rust en concentratie!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1123168491105924.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 458
Please refer to our Error Message Reference.

3 + 15 =

 Merwedestraat 21

      3812 HL

      Amersfoort

 06-36 39 50 92

info@gadellacoaching.nl

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Angelique Gadella